Friday, June 17, 2011

Aku kene Insomnia ker?

Hi semua, Amir masih belum ngantuk lagi walaupun dah lewat pagi. Amir baru balik dari jumpa Kay AF9, Joe Lee(Media Teacher in AF) dan Abang Bad(Manager Kay). Kiteorang lepak sambil Amir dan Kay diberikan motivasi oleh kedua-dua orang besar sebelah Kay dan Amir tadi.

Ade betulnye ape yang Abang Bad cakap tadi, kalau kite nak berubah, tak boleh kite cakap "ok, esok aku nak berubah", sebab kalau cakap camtu, sampai bile-bile pun kite tetap akan tangguh. Jadi, kepada sesiapa yang macam Amir, nak ubahkan diri anda, jangan cakap esok-esok ek..trus brubah.hahaha~

Amir rase berbaloi menunggu Joe datang ambik dan lepak dengan Abang Bad dan Kay sebab bile lepak ngan Abang Bad, ade je input, Joe Lee pun Amir rase bersyukur sebab die yang paling banyak berjasa dan nasihatkan Amir, bukan senang nak carik orang yang nak tegur kita..yang nak puji banyak~dan die tolong tengok-tengokkan Amir kat KL ni. Tanpa die, Amir takkan ada semangat untuk teruskan kehidupan Amir dalam industri ni~

Yang penting, nape Amir dah tak leh tido kol 12 malam dan bangun kol 6 pagi lagi ek~!?huhu~kene insomnia ke ape ni~hhuhu~

P/S: Thanks Abang Bad, Joe Lee, Kay !

4 comments:

Amni said...

good! This is what we call diary. Bila dari hati, ayat lancar je nak keluar. Lebih matang, tak dibuat-buat.

Btw, its not imsonia. Itu sebab suka sangat tido siang dan berjaga malam. Bika dah selalu amal tu yang jadi habit tidur tu lain... =p dah macam zombie plak. Bak kata joe lee, sesuaiiiiiiiiii... Hahaha...

Take care!

Amir Jahari said...

Aok bb~~~hahahaha,...

Adzriel @ Liza AB said...

Amir nak berjaya, usaha kena lebih. Insyaallah jujur dalam setiap perkara akan membuahkan kejayaan. Teman2 & keluarga pasti menyokong. lakukan sementara ada peluang masa muda ini.

Amir Jahari said...

Thanks Adzriel~hehehe..inshaalah kalau ade rezeki tu tak ke mane kan..