Saturday, June 25, 2011

Amir dah kembali sihat~yey!~

Hye semua, rindu pulak nak tulis blog.hehehe. Dua hari Amir terlantar kat rumah sebab demam. Apa2 pun, Amir nak cerita time Amir ke gig Beatles dengan Aizat haritu..

Gig Beatles haritu memang gempak! pada mulanya Amir macam tak larat je nak nyanyi sebab ada batuk, selsema, demam dan atsma..tapi Amir rasa cam Amir nak jugak buat! Lagipun tak nak hampakan Aizat sebab haritu dah janji ngan Aizat nak join Gig tu~~

Amir rasa dah makin sihat dah hari ni, (dah boleh buat badan balik~hihihi) dan yang paling penting, dah boleh nyanyi cam biasa~Yey!!

Amir dah mula berlatih untuk tour pertama Amir under Aizat nanti, Amir akan bawak 2 lagu cover dan 3 lagu Amir sendiri~dan yang paling penting, Amir akan nyanyi single pertama Amir jugak nantI(Tanpamu).
So, untuk orang Sarawak dan Sabah, nantikan k~!

Thanks kepada semua yang follow Amir k~!!  Jumpa lagi~

5 comments:

Amni said...

saya peminat no 1 awak.. Tak sabar nak tunggu awak perform.. Nanti nak mintak sign kat baju dan tudung, boleh tak? Err... Boleh ke macam tu? Hikhik...




P/s : all the best dear.. Take care taw!

Amir Jahari said...

hahahaha~bujat bb lok~hahaha

Umie Nadhirah said...

maju amir!!

Amir Jahari said...

hehehehe~

eiQa said...

amirullah! hehe.. kmk baruk prasan ktk masok AF.. pk amir ne tek! duhal biak sekelas sk astana dolok! haha. all the best lah!