Monday, June 20, 2011

I Love U Amni @>-- ! (Khas Untukmu)

Olla semua~ hehehe, harini Amir nak buat suprise untuk tunang Amir, Amni. Amir terasa rindu dekat Amni. Skarang ni mesti die sedang tidur, harap die baca la post ni bila bangun nanti.hehehe~

Ini kali pertama Amir kongsi perasaan Amir secara terbuka begini, sebab tak perlu nak rahsiakan lagi. Semua dah tahu yang Amir dah bertunang kan?hehehe~Amni seorang yang tabah, dialah orang pertama yang Amir pernah jumpa, yang paling sabar dengan kerenah Amir yang tak menentu ni (Nakal wei~).hehee, 

Walaupun Amir rasa rindu kat Amni, Amni tetap dihati Amir, bak kata orang, "Biarpun kita berjauhan, hati kita tetap bersatu," Amir akan cuba sedaya upaya Amir jadi lelaki yang lebih baik untuk dia. 

Lagu yang kat bawah ni khas untuk dia, yang selalu menjaga hati Amir walaupun dia tahu banyak dogaan yang perlu Amir dan Amni tempuh. Dan satu jugak, kepada korang yang ada orang yang anda sayang,korang leh bagi  lagu ni kat orang yang korang semua sayang tu :) k. Sebarkanlah cinta ini~ 

Suprise untuk Amni, Amir Jahari - Jaga selalu hatimu(Cover lagu Seventeen)



Amir Jahari - Jaga selalu hatimu(Cover)

21 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

dah bertunang?? wahh~ tahniah ye.. jaga dia leklok.. ^_^

Amir Jahari said...

Thanks..lame dah tunang~

[sutera kasih] said...

awwww sweetnya ktk duak tok mir..kita tggu amni bangun hehe amni cepat bgun!! :)

Amir Jahari said...

hehehe~jum tunggu nya bangun sok~!

miss A said...

wow best eyh hehehe.. sweet hehe

ztie said...

bukannya dh bgn ka? hehe excited sampey supan nak komen kali nya nak? hehehe

Amir Jahari said...

Miss A- thanks~

Ztie - tauk kmk.hehehe

Mira Hana said...

iboh lamak gilak tunang..kawen kelak agik suweet..heee..lagu untuk #DearFutureHusband <3..kak amni cepat la nanggah ada urang molah seprais ke kitak!

Amni said...

Eheemmmm.... untung nya dia dapat awak kan? Awak ni dah la sweet... comel plak tu.. errr... hensem.. baik hati... jelesnya saya... awak, awak jadi lah pakwe saya pulak... awak ni romantikkkk laaaa.... terharu saya kalau dapat kawen dengan awak... mesti best kan? Errr... awak, nanti dia baca tak ni? cakap kat dia, saya ni peminat no 1 awak tau... =p


p/s : awak, kalau ada urang ngorat awak macam ni, saya pangkong palak dia... hahahahahaha.... thanks dear... terharu gilakkk... =)

Dayana AZ said...

aww sweetnyee :), ble nk langsungkan perkahwinan pulak ? hehe

nabilah_2908 said...

sure Amni senyum je sepanjang hari ni kan...hehehe... ;)

Lily Lia said...

..amir kne janji akan setia dgn tunang amir.,.skrg nie susah nk cri org baek2.,.jgn sia2kn kak amni k.,.chayok2 tok korg..:)

Cik Eka said...

SWEETNYA..

semoga cepat2 kawen..muehehe

jaga amni elok2...dia baik..hehe

sergeant keroro said...

so sweeetttttttt XD

semoga cepat kawin :P

Cik Teddy said...

moga Allah selalu rahmati hubungan korang..Amin^_^
cepat2 kawen...hihi

Amir Jahari said...

semua mintak kawen cepat ni, habisla, amni, jom kawen!hahaha~

Anne said...

so sweeetttt!!!sampey 2 kali kmk mainkan lagu tok. Keep it up Amir, ktk sememangnya talented!!

Alexandriana Alia said...

adesh, anda ni jauh lebih muda dari saya. alamaks I dah tua rupanya ciskek tol..

I dah lama baca blog Amni tapi semalam baru tau pelajar AF 9 ni rupanya tunang dia ketinggalan betul.

anyway.. semoga kekal hubungan anda berdua hendaknya. okes!

Bui Idzra Ryn said...

bui pun baru tahu..mmg ketinggalan ketapi..

Nur said...

pergh..sweet giler..:)

izyan yasmin said...

wahh . sweet gilaaa :)