Thursday, June 16, 2011

Pembuka Cerita

Hi semua, ini adalah blog pertama yang ditulis sendiri oleh Amir Jahari dan blog ini akan menjadi diary Amir sepanjang perjalanan menjadi anak seni. Dalam blog ini jugak Amir akan kongsi hasil karya Amir dan cerita-cerita menarik sebelum atau selepas. Amir harap korang semua akan senang dengan kemunculan Amir di Blog.


Peace: Amir Jahari

p/s: Sorry kalau cam formal giler~hehehe!

13 comments:

NasuhaMohamed said...

mmg look formal jugak lah.
tp ,tape baru first entry kan. selamat menulis for the next entry.hahaha :)

Amir Jahari said...

thanks nasuha~hehe..Amir baru start belajar jadi blogger nih~semagat2!

cute rasberry said...

biasa la first en3...t da lama2 okeyh la penulisan2..gud luck ya

Amir Jahari said...

thanks cute rasberry~~terharu pulak Amir~hehehe~

Amni said...

saya cadangkan apa kata awak tukar kotak komen ni kepada pop-up window. Sama macam saya punya kotak komen. Boleh tukar kat bahagian setting ya...

Mira Hana said...

SOKONG KAK AMNI!huhu.buat pop up mudah n selamat siket

labulabi said...

semoga berjaya dalam kerjaya.saya sokong industri muzik tempatan...hapuskan cetak rompak.yeah!!

Amir Jahari said...

Amni: Saya sudahpun menukar ke pop-up...tapi xbrubah papa pun b..

Mira hana: slamat..?maksud?

Labulabi: Amin..hapuskan!!

Hanie_Dew said...

berusaha lagi untuk hasilkan entry2 menarik.. 1st entry memang harus skema kan. takpe la nanti lame2 ok le tew...>.*

Amir Jahari said...

hehehe~thanks for semangat hanie_Dew~

EyanaNoorAzlan said...

wow..ada blog..kmk join..=) all de best...

Amir Jahari said...

thanks kak eyana.hehehe~

Adzriel @ Liza AB said...

permulaan pembuka kata dah ok.. Insyaallah, santai2 berkongsi diary tentu enjoy nanti. happy blogging dik.