Sunday, June 19, 2011

Penatnye~

Waaahh~Akhirnye balik gak kat Bukit Damansara. Amir harini pergi Bday Raqib AF9, Ade Eka AF9, Kay AF9, Miza AF9, Azri AF9, Erul AF9 dan member2 lain. Happening giler! Tapi Amir penat giler sebab masih lom dapat nak tido, ni baru je balik..

Lepas habis Bday Raqib AF9 tadi, Amir lepak dengan Eka AF9 dan member die kat A&W, waktu tu Amir dah ting tong habis, ngantuk giler la. Nasib la Amir masih dapat tahan lagi. Habis je makan kat A&W tadi, Amir terus g kedai Arab kat KL, Amir lepak ngan Maulana AF8, dan member2 yang ade kat Bday Raqib semua.

Habis je kiterorang lepak, Raqib AF9 pulak lapar..kite semua pindah kedai sebab kedai Arab tu makanan die takde makanan melayu, so, semua kiteorang pegi teman Raqib AF9 g makan kat kedai melayu tu. Yang paling best, Amir baru sampai kedai tu, pastu Amir baring kat kerusi die tau, kerusi tu macam kerusi kat tepi pantai yang boleh sandar, boleh plak Amir tertidur kat situ, Joe lee dah kejut Amir skali tau, pastu die cakap Amir bangun dalam 10 saat pastu baring, pastu boleh pulak tidur balik sampai dieorang habis makan dan nak balik semua. Memang Amir tak sedar la waktu tu sebab ngantuk giler. Macam-macam deorang buat kat Amir supaya kejut kan Amir, dah goncang bekali2 masih gak tak bangun. Amir gelak je lam kerete lepas Joe lee citer semula kat Amir masa die hantar Amir ke rumah. Pastu, Amir balik rumah dah macam orang mabuk dah jalan, ni Amir taip ni pun dah kenyit2 mate nak tidur.huuhu

p/s - Amir penat woo, esok kene bangun awal pulak sebab ade hal kat Astro, Amir nak tidur dulu ek, salam semua yang baca dan thanks sebab sudi baca..Peace!

2 comments:

Amni said...

hahahahaha.... Dpt imagine joe cerita macam mana. Kelakar!

Get enough rest En. Amirullah... Hiks! Sweet dreams... =)

Amir Jahari said...

thanks my love..hehehe