Thursday, June 16, 2011

Tanpamu

Hi semua, mesti pelik kan tibe2 je tajuk entry ni tanpamu. Sebenarnya, tajuk 'Tanpamu' ni adalah judul lagu bagi single pertama Amir yang akan dimainkan di radio seluruh malaysia tak lama lagi, InshaAllah. Ok, mari Amir citer sikit,  lagu 'Tanpamu" ini sebenarnya mengesahkan "Jam Putih'' Amir. Die selalu kejutkan Amir setiap pagi sewaktu Amir belajar di Aswara.

Walaupun dengan bantuan Jam ni, kadang2 ade gak hari yang terponteng.hikhik~

So..dengan rasa sayang kat "Jam Putih" Amir ni, Amir wat la lagu untuk menghargai jasa dia~ (Dah macam orang jam ni.hehehe). Tajuk "Tanpamu" ni asalnya ialah "Jam Putih", oleh kerana producer Amir (Anas Amdan & Aizat Amdan) tak brapa bekenan dengan nama tu, so die tukar jadi "Tanpamu" dan dengan tajuk "Tanpamu" itu..lirik ini boleh disampaikan tak kira apa pun benda ke, manusia ka..kan "Tanpamu" kan..semua pun boleh~hehehe..

Itulah cerita Single Amir yang pertama ni sebenarnya, korang baru tau kan.hehe~





P/S - (Tolong sebarkan berita ini kepada semua kawan2 dan peminat2 Amir)---> Menakutkan tak?hehehe~

4 comments:

Hanie_Dew said...

dah kuar radio ke belum.tajuk lagu dah final ke Amir?.. semoga berjaya dengan 1st single ni dan hasilkan single baru.. (chaiyok!)

Amir Jahari said...

thanks, lagu Amir dah masuk carta sarawak fm, and sekarang no 1 dalam carta tu..tapi sound die recording gune lappy je..skarang baru habis record under Anas & Aizat..minggu depan inshaallah akan keluarkan lagu tu secepat mungkin..

Adzriel @ Liza AB said...

suka dgn melodinya... sempoi & rilek aje.

ღ ∂aƒι|иa ☺ said...

best lagu ney .
relax jek :)