Saturday, August 20, 2011

Contest Bersama Amir Jahari - Tanpamu!!

"INI ENTRI MELEKAT. UNTUK ENTRI BARU, SKROL KAT BAWAH YER. TERIMA KASIH"




Hello semua, ni syarat2 untuk Contest Amir~

Syarat penyertaan :
1) Umur Amir tak kisah brape ke brape k~

2) Sebarkan contest ni ke 3 orang (minimum, dan tak kisah ke facebook ke, blog ke or twitter)

3) Bagi link orang yang anda tag kat fb, twitter or blog kat kotak komen Amir Jahari punye blog.(Link je k)


4) Tarikh tutup contest ni pada "20 Ogos 2011"





Apa yang anda perlu buat! :

1) Berikan pendapat anda yang paling Creative tentang keseluruhan lagu Tanpamu ini.

2) LETAK pendapat creative anda dekat comment blog Amir bersama bukti contest yang tersebar.
 
3) Pendapat yang paling Crative akan mendapat "Hadiah misteri" yang Exclusive dari Amir sendiri!



So, ape lagi, Jom sertai contest Amir Jahari - Tanpamu!!

13 comments:

Mira Hana said...

http://blogcontestaje.blogspot.com/2011/07/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

udah disebar di FB :D

Zara Rara said...

http://amirjahari.blogspot.com/2011/07/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

saya dah sebarkan kat fb,nama kat fb(nora erina)

Amni said...

saya join walaupun tahu takkan menang...

ni blog yang saya ajak join,
1) http://www.zafiranabilah.com/
2) http://suterakasihyann.blogspot.com/
3) http://ekahafizy.blogspot.com/

Komen saya tentang lagu ni,
lagu ni sesuai untuk ditujukan kepada sesiapa sahaja atau apa apa-apa benda sahaja. menariknya sebab muzik dia yang happening.. kalau orang sedih pun akan tersenyum.. dia nyer lagu senang nak ikut... yeah!



ni link entri blog saya tentang segmen ni,
http://mrsamirul.blogspot.com/2011/07/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html



Thank u.... =)

eliefafa... said...

saya dah share ngn kwn saya di fb :

1.mimi nazura
2.cekodok katak
3.pendekar oenyu
4.sharm min

saya rasa lagu tu bez n sangt ringan melodinya...ad potensi tok success...

eliefafa... said...

ni link saya sowi terlupa lak

http://comeinye.blogspot.com/2011/08/cintamir-jahari-diary-contest.html-maya-a

eiQa said...

http://eiqaismuini.blogspot.com/2011/08/jom-menangi-contest-ini.html

already comment, and sebar2kan ^^

axuerha said...

Salam..

Saya baru follow blog ni then nak join contest. Link blog saya untuk contest ni ialah:

http://axuerha.blogspot.com/2011/08/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

Komen:
Mula-mula dengar suara Amir ni cam Taufik Batisah pun ada
saya suka susunan melodinya yang catchy
liriknya pulak, suker sangat, rase nak tuju untuk seseorang pulak
Suasana pagi dikaitkan dengan rasa cinta untuk seseorang
Overall, almost perfect so dah release album ke?
huhuhu

Saya tag mereka di blog sy:
http://khairulantasha.blogspot.com/
http://amirfx.blogspot.com/
http://salsalbilah.blogspot.com/

salam kenal...tq

~AmyLiana86~ said...

xjoin contest nie tp nk komen gak..leh? hihi..

komen saya untuk amir..syabas amir..sb masa dlm Af dulu lain sgt2..nyanyian tah pape n bukan mcm sekarang..sjujurnya dulu mmg xsuka amir af9 but now amir jahari sgt2 bgs...tahniah..n belaja byk lagi dgn aizat k..

knl blog amir ni pun sb slalu bw ke blog amni..b4 ni xtau amni tunang amir..n bru jgk tau amni ni lah org yg dirindu amir ms dlm af...

opps sory, dh mcm penkritik af lah pulak..terlebih suda..=)

AmirFX said...

Salam.. Bok follow blog tok juak.. Dibah tok link kontest..

http://amirfx.blogspot.com/2011/08/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

Pendapat tentang lagu:
Cool song n catchy.. Sesuai untuk semua.. Good song as always.. Performance pun mantap.. Teruskan perjuangan wahai anak muda.


Tag 3 org:
http://erolnukman.blogspot.com/
http://lyndawawa.blogspot.com/
http://princessredbloodsnow.blogspot.com/

Done.. Mudahan leh menang.. haha..

nabilah said...

pendapat tentang lagu:
lagu ni lain drpd lain...kebanyakkan lagu pasal cinta2 tapi lagu ni lain...sedap di dengar...boleh buat orang happy...simple but ohsem!...kalau ade show mesti happening...memang best la lagu ni....=D

http://www.facebook.com/MuhdEusoff/posts/258417504175991
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=271326129548961&id=100000181852835
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=242567209110468&id=100000096457978

Amanina Azizan said...

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/08/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

Sume bukti amani sebarkn contest nie ade kt entri tuh :)

Comment amani tentang lagu Tanpamu :

Masa first skali amani tgk tajuk amani igt lagu sedey tau...skali dgr lagu yang ceria..lirik yang menarik ...melodi pon sama.. and amir nyanyi better lagi dari dkt AF dulu.. :) Keep it up..

okey tuh jer :)

Dr. Amirah said...

resultnya bila o?

Amir Jahari said...

Contest ditutup, MAsih dalam kiraan, so , Jawapannya akan keluar tak lama lagi, tunggu k, ada suprise untuk pemenang~~