Friday, July 15, 2011

Rehearsal Urusan Aizat Amdan di Stadium Perpaduan Kuching

Lama giler since lepas demam hari tu Amir tak update blog. Maaf sebab memang sangat sibuk training untuk Konsert Urusan Aizat Amdan kat Kuching dan Kota Kinabalu, dan recording single pertama Amir.

Alhamdulillah, single Amir, TanpaMu dah keluar. Boleh dilanggan melalui maxis. Dah keluar kat Radio Sarawak.fm. Juga dengarnya Aril bagitau dah keluar kat hot.fm. Alhamdulillah. Ni semua atas kerja kuat semua orang yang terlibat terutamanya manager Amir, Joe Lee, Anas Amdan, Aizat Amdan serta semua Krew KasiGegar Entertainment. Juga atas doa mereka yang tak putus doakan Amir. Mudah-mudahan TanpaMu boleh diterima dengan baik. Aminnnnnn...

Amir sekarang kat stadium perpaduan. Sedang tunggu giliran untuk rehearsal sebelum rehearsal penuh malam ni. Malam esok Amir perform lepas masterpiece untuk Konsert Urusan Aizat Amdan ni. Amir akan bawa lagu-lagu ciptaan Amir sendiri. Kalau nak tau, jom la join malam esok untuk d di Kuching dan di Sabah nanti. Yeahhh!!

Jom urang serawak join kamek orang di Stadium Perpaduan Kuching malam esok!! Tiket masig gik dijual di Stadium Perpaduan. Murah jak. Student price 30, biasa, 35 dan VIP 50. Sangat murah dah kan? Jummmm!!

No comments: