Sunday, August 7, 2011

Gelora Jiwa!

Salam semua...slamat menyambut bulan Ramadhan yeee~
(Ade yang ponteng puase tak nih? Haaaa~)

Gelora Jiwa~

Nape tajuk Gelora Jiwa ek?hehehe..

Sebenarnya...Jiwa Amir bergelora sebab Amir cube nak wat lagu baru, bile buat jew, mesti ade je halangan!
Mase tak cukup laa~ Penatlaa~ Gangguan manusia sekeliling la~ Aiyaaa.. Amir rase cam nak larik je dari semua masalah, then pergi bercuti, pergi tepi laut dan bukak guitar and compose a new fresh song~

Kan best dapat bercuti sekejap kan?hehehe~"Sayang,nanti balik Kuching kite buke puase tepi laut nak?hehe"
Hati ni bergelora sangat nak buat lagu~ Gelora, Gelora, Geloraa~~

Enjoy dengan video Amir kat bawah ni k~ huhu~


P/S : Dan lapar, Lapar , Lapar...bile nak berbuka ni..lambatnya~

4 comments:

Amni said...

okey dear... Laut ney? Laut sina selatan? Ka lautan india? Lautan pasifik? Hikssss... So sweettt.... =p

dah boleh sungkei kan? Hee... Selamat bsungkei..

Take care.. =)

Anne said...

Nice! Very relaxing.

Amir Jahari said...

Amni : Kelak ta calling2 laa :P~

Anne : Thanks~hehehe:)

Mohamad Haikal said...

Abg amir, nak kod lagu ni tolongggg !