Wednesday, August 17, 2011

Glee Is Amazing! "Born This Way"

What do you know! Sekarang Amir gilekan Glee!!
Haritu pergi tengok cerita Glee 3D Concert dengan manager Amir, sebelum ni tak tau pun Glee ni best! Bile dah tengok Concert 3D haritu terus rase cam nak menangis bile Glee buat pembukaan Consert 3D tu. Amir pun tak tau kenapa, mungkin sebab Amir dapat rasa 'Soul' dieorang waktu nyanyi tu.

Perasaan tu seolah2 macam.. emm...ape ek?

Ha! seolah2 Allahyarham P.Ramlee hidup semula dan buat Concert!

Macam tu la..perasaan teruja nak tengok cerita Glee walaupun sebelum ni tak pernah tengok pun, Just tengok diaorang buat pembaharuan lagu2 skarang kat youtube. Walaupun cerita Glee ni macam budak2 sikit..tapi cerita Glee ni banyak Motivation die tau.

Contoh? Ok, macam Glee yang dalam episode satu ni, die bawak lagu "Born this way". Dalam episode ni Amir belajar untuk menerima kekurangan dalam diri Amir yang slama ni orang slalu kutuk2, dan dari situ jugaklah Amir memperbaiki diri Amir kepada yang lebih baik..

Stakat ni je entry harini, Enjoy video bawah ni ye...khas untuk semua~ :)

No comments: