Monday, August 22, 2011

Raya dah dekat wei!!!!!!

Hi semua!
Bertemu kembali~hahaha~ :P

Raya dah dekat lah, and esok Amir balik kuching~!! WOHOOO!!
Tapi, ade gak kawan Amir yang kat Bukit Bintang ni tak dapat balik raya kat Kuching..kesian gak la sebab masalah kewangan sikit~ Name die Chef Zul, die slalu masak untuk kiteorang kat Zawiah~ Kalau nak cari Chef untuk masak waktu kawen ke, ape ke, boleh je jemput die melalui Amir k~ hehehe~

Ni link facebook Chef Zul, kalau nak tau lebih detail lagi leh add die kat Fb ye..Die masak sedap wooo!! Sumpah sedap!

Facebook Chef Zul : http://www.facebook.com/The.crying.sinatra

Di samping itu gak, ade video special kepada yang tak dapat balik beraya~ Jangan sedih2 and enjoy video ni yee!! :)


 P/s : Harap semua terhibur yee~ Give us a feedback on what song do you want Amir to Cover also~

No comments: