Tuesday, August 16, 2011

Satu

Assalamualaikum, Hi semua..

Harini Amir ade show dekat NTV7 rancangan Bella, harap2 Amir dapat buat baik la..sebab harini LIVE.Doakan untuk Amir sekali ye semua..berkat bulan Ramadhan ni dasyat tau! hehe :)

Haritu ade buat recording suke2 je kat rumah kawan..yelah, lame dah tak update lagu cover,so Amir dah buatkan dah untuk supporter Amir kat luar sane.

Ni bekenaan dengan ketuhanan gak a, Amir suke lagu ni sebab ade maksud yang amat indah..Satu - Dewa19.
lagu ni dah lame dah Amir main, tapi tak reti2 nak buat cover. Ni baru nak buat~ Haiyaaa!~ Amir harap kite dapat same2 menghayati lagu ni dan selamat beramah ye :) (Tiru gaya Johan Rajalawak) Hehehe~


No comments: