Friday, August 12, 2011

Tanya sama POKOK~

Asalamualaikum semua...sihat ke?
Bulan puase ni memang best nak buat lagu2 baru..baru siapkan 3 lagu baru untuk koleksi Amir sendiri~

(Pokok - Meet Uncle Hussain) ---> Ni merupakan lagu kegemaran Amir sekarang, tak taulah apa yang buat lagu ni special sangat, bile dengar je lagu POKOK ni, perasaan kat lagu tu macam sesuatu yang gelap, suram, tapi ade melodi happy yang tak terungkap dengan kata2.

Bagi Amir lagu ni memang ade something special, lagi2 bile Hazama yang nyanyikan lagu ni, suare die yang serak2 basah buatkan lagu ni lagi bermakna.

Dengan segala hormatnya Amir akan nyanyikan lagu ni untuk semua supporter Amir kat luar sane ye~
Hope Enjoy!


5 comments:

AmirFX said...

Nice song cover..

Amni said...

ehem.. Ehem... Kirim salam baju incik Amir Jahari.. Saya sangat suka! =D *off topic*

erolnukman said...

ehem2..sora/lagu/gitar malas nak komen..nang kacak! cuma aku nak nanyak kamera apa pakey record tok?sound & gmbar ok...=)

Amir Jahari said...

Erolnukman --> Dslr~

labulabi said...

nice song amir.teruskan usaha untuk memajukan industri muzik malaysia. :)