Monday, October 10, 2011

Amir dekat MHI TV3~

Hehehe, salam semua~ Sihat dak?

Amir ni sebenarnya ada malas sikit nak tulis blog. Sebab tu la jarang nak update. Tapi lepas ni Amir akan rajin2kanlah diri yee, dulu ada interview dekat MHI TV3, fuhhh, kalau korang nak tau, tu lah suara bangun pagi Amir.

Amir baru je bangun, then mandi, siap, terus kluar rumah~ Takde praktis nyanyi dulu, susah2. Sampai je kat MHI, terus kene setup then terus nyanyi, takde rehersal langsung. Amir time tu bedebar2 gak a, dah la takde praktis ape semua, mata pun masih merah2 lagi. Hahaha :D

Then Amir pun interview lahhh~ Nah, ni video interview tuh~ Tapi yang ni bukan yang kat Tv tau, ni record balik sebab orang TV3 cakap yang ni exclusive :) Hope enjoy yek korang :)

9 comments:

Che Kay said...

Hari tu kebetulan Che Kay ada tengok! =)

Amir Jahari said...

I know :) Che Kay da cakap haritu kan~ hee :)

maya_kaisara said...

salam..hai amir..lagu tanpamu memang best..=) mula2 dengar tak tau tue amir yang nyanyi..aleh2..sy try gak cari kat utube..akhirnya baru ketemu tuan empunya suara,,hehehe.mmg best amir..harap ade lagi lagu2 dari amir..tak sabar nak dgr lagi..lagi dan lagi..~~...=D

Amni said...

matilah suara bangun tidur dah bagi orang dengar.. hahahha....

bukan suara bangun tidur b cam.. err... err... hahahha...

Che Kay said...

dah cakap ek? hahaha larik~~~

Amir Jahari said...

Maya kaisara : Sabar eh, btw, thanks :)

Cik Amni : Aip! Pssst~

Che Kay : hahahaha~

Yumida said...

mek like vocal ktk...hope ktk akan sukses lam bidang seni..memperkembangkn bakat..support org kita..yeah!

kacak template blog tok..mcm kenak pancit waterkaler..

olwes update blog ktk..mok juak tauk perjlnan org seni..x pun da begambar ngn artis lain ka..hihi..pat juak wash mata

Amir Jahari said...

Yumida, thanks. Buat masa tok ada bz sikit mek sebab mok prepare and praktis cukup2 lok..ya mek susah mok update blog, tapi inshaAllah la kmk akan always update :)

vanillais del el amour. said...

cntik la jri2 amir..:D nice song la