Tuesday, October 18, 2011

Nak dengar 3 lagu baru Amir buat tak? :P

Hi semua, kepada  peminat ataupun pengikut Amir, kalau korang nak dengar 3 lagi lagu dari Amir selain Tanpamu, korang leh pergi ke Showcase Amir kat The Curve nanti. Nak tau lebih lanjut leh tengok poster kat bawah skali k.

Amir dah penat ni praktis lagu sendiri and lagu cover untuk pernikahan Yasmin Hani nanti~ Amir dan manager Amir nak hadiahkan 2 lagu untuk Yasmin Hani..tapi dua-dua lagu english..susah nak hafal lahh~ Amir rasa Amir nyanyi dengan panduan lirik kot..

So, stay tune with me, Amir Jahari, pasni akan ada banyak lagi Event yang Amir akan tulis dalam blog dan cerita tentang perjalanan hidup Amir sebagai seorang anak seni yang baru je bermula. Amir akan buat yang terbaek untuk setiap show yang Amir buat nanti. Dont Miss it  ok :) Bubye :P

Amir akan perform kat sini! Ada masa tengok ye :)

3 comments:

Amni said...

yey! All the best! Cuba hafal.. if x dapat, baruk tengok lirik, okey? chaiyok! Cant waittt! =p

Amirul Abd Halim said...

good luck amir . lepas neh record cepat cepat lagu lagu baru :) buat album lah terus . EP pun okay :D

Hanamiko Sakura said...

chayok! ganbate! you can do it amir..=)