Saturday, October 8, 2011

Semakin nama naik, semakin orang dengki

Salam semua, lama gila tak update blog, sorry yek~

Hehehe, lumrah dunia, sesiapa pun akan kene yang sama jugak, bila kita mula nak naik, mesti ada je orang yang dengki, sebab tu cara Amir, Amir akan biarkan dulu, bila Amir dah berjaya, atau mula nampak hasil, orang yang dengki tu mesti tak dapat nak cakap apa :) Pastu dia pun terus nak berbaik dengan kita sebab kita dah nampak hasil, pastu yang paling best, dia akan kata " Aku yakin dengan kau sejak dalam AF lagi Mir" Hahahahahahahahaha~

Takpe2, abaikan yang tu lah, Korang apa khabar? Lama tak update rupanya ada jugak yang baru masok blog Amir ni, selamat datang kepada yang baru masok and kepada yang baru masok, LIKE la page Amir kat facebook ye :P

Apamacam? Lagu Tanpamu ok tak? Umm..Tu sebenarnya  cubaan atas karya2 yang aku buat, Alhamdulillah dah nampak sikit hasil, then lagu kedua ni~ Hehehe :P Haritu aku ada ternampak sorang gurl ni, sama jugak dari Kucing, dia cover lagu Amir, nice sound tau, cuba korang tengok jap :)


Sampai sini jelah blog Amir harini :) Esok Amir update lah ye :)

P/S Fuhh, lama gila tak tengok blog nih :P

2 comments:

Amni said...

bukan girl. Kakak ya. Dah kawen, ada anak satu. Umur 29. Doktor di hospital.

Che Kay said...

sekarang ramai kan adik2 dan kakak2 mula berkecimpung main alat muzik dalam kereta~ hihi =)