Saturday, November 19, 2011

Digi Jelajah Desa ( Kuantan ) #3 more to go!

Heee, salam. Aku baru balik dari Kuantan nih. Penat gile dalam bas, dalam 4 jam je dalam bas, baru sampai kat KL balik.

Digi Jelajah Desa kat Kuantan sangat2 gempak. Tapi cam...kalau koranglah kan, kalau korang support music, sesiapa je yang nyanyi korang akan support kan. Lagi2lah Aizat, semalam time Aizat nyanyi, bila crowd rasa bosan dia akan duduk, then time aku nyanyi lagu Gelisah pun banyak yang duduk. Untuk korang , rasanya cam kurang ajar tak? pastu, kite baling poster untuk diaorang simpan kat rumah, boleh pulak die baling balik poster tuhh~ Tapi, 1st of all tak semua lah yang camtu~ maybe yang duduk tu sebab penat sangat berdiri lame kot..then yang baling balik tu, maybe diaorang nak gurau ~ Aku pun tak tau lah~

Bagi aku tu memang ada sikit tak hormat lah, untuk korang, korang rasa camne?

Dah2, lupekan pasal tuh, semalam aku nyanyi lagu Gelora Jiwa, Gelisah and Tanpamu, Buat pertama kalinya lagu Tanpamu dengan Full band semalam! Rasa tengah nyanyi atas awan aku~ Aizat pun berduet ngan aku nyanyi lagu Tanpamu semalam~

Ni ada dua gambar masa kat Kuantan tuh~ Rite, nanti Amir update lagi k :) Salam~




Friday, November 11, 2011

Shiela on 7 Feat Amir Jahari

Haaaa~ Ni lah Show yang Ke-4 selepas October Tweet Fest hari tu, Amir berduet dengan band yang tak asing lagi, Shiela On 7, nak tau cerita belakang tabir?? Sambung baca yang seterusnya ye :P

Sooo, Amir sebelum berduet dengan Shiela On 7, Amir dibagi pilihan 2 lagu, Lagu Dan dan Lagu Kita. Mati2lah Amir ingat akan perform lagu Dan dengan SO7, tapi rupanya Duta SO7 nak lagu Kita untuk berduet :P . Lagu Dan Amir hafal semuanya, tapi lagu Kita tu memang belum hafal sepenuhnya, Fuuuuh~

Amir terus rehersel sendiri tak henti2 kat belakang, Memang saat yang paling genting dalam hidup Amir. Saat nerves yang teramat melampau ~ Hahahahahaa~

kalau korang nak tengok camne bunyi lagu Kita yang Amir nyanyi, nah~ Ni sedikit sebanyak bunyi nya masa perform~ hehehe~ :D

Enjoy~ :)


Tuesday, November 8, 2011

Photoshoot dekat Ken|VirtigoStudio.com

Hello, lama nya tak update, sorry ye tak update, Jangan marah~

Amir join kempen Go Green , ni Facebook diaorang, Support ye..ni Facebook diaorang , lagipun kita dapat memberi sedikit sebanyak sumbangan kita untuk memulihkan bumi kita yang hijau ni, Amir tak lama lagi nak beli basikal, tanak guna motosikal or kereta, tapi kalau jauh kene lah tumpang manager :P hihihi~

And then, bermulalah cerita, Amir ke Vertigo studio dan hendak di photoshootkan, :P
Amir pun lukislah apa yang patut kat cebisan kotak, hahaha, masa tu memang tak tau apa nak tulis, last2, Recycle jugak jadi pilihan, so Amir pun lukis lah sendiri Recycle tu dan bergambarlah dengan cebisan kotak tuh, nak tau hasil dia tak?

nih dia~





Tak lama lagi ada lah gambar ni keluar kat Avon rasanya~ hahaha~ Tu ja untuk harini~ Chow !