Saturday, November 19, 2011

Digi Jelajah Desa ( Kuantan ) #3 more to go!

Heee, salam. Aku baru balik dari Kuantan nih. Penat gile dalam bas, dalam 4 jam je dalam bas, baru sampai kat KL balik.

Digi Jelajah Desa kat Kuantan sangat2 gempak. Tapi cam...kalau koranglah kan, kalau korang support music, sesiapa je yang nyanyi korang akan support kan. Lagi2lah Aizat, semalam time Aizat nyanyi, bila crowd rasa bosan dia akan duduk, then time aku nyanyi lagu Gelisah pun banyak yang duduk. Untuk korang , rasanya cam kurang ajar tak? pastu, kite baling poster untuk diaorang simpan kat rumah, boleh pulak die baling balik poster tuhh~ Tapi, 1st of all tak semua lah yang camtu~ maybe yang duduk tu sebab penat sangat berdiri lame kot..then yang baling balik tu, maybe diaorang nak gurau ~ Aku pun tak tau lah~

Bagi aku tu memang ada sikit tak hormat lah, untuk korang, korang rasa camne?

Dah2, lupekan pasal tuh, semalam aku nyanyi lagu Gelora Jiwa, Gelisah and Tanpamu, Buat pertama kalinya lagu Tanpamu dengan Full band semalam! Rasa tengah nyanyi atas awan aku~ Aizat pun berduet ngan aku nyanyi lagu Tanpamu semalam~

Ni ada dua gambar masa kat Kuantan tuh~ Rite, nanti Amir update lagi k :) Salam~




4 comments:

Amni said...

Nampak mcm kurus sikit la dear... =)

All the best for next #digiJelajahDesaTour. Alor star? Yey! I wish i could be there.. Ermm..

fy amstern said...

amir .

i am one of them yg ada kat sana .

pasal crowd duduk tu might be pasal letih tunggu kot . yelah , tiket pkul 8 then pukul 9 lebih baru perform .

plus , amir kan baru. as for me , tak tahu pun awak artis . digi asyik shout pasal 6ixth sense & Aizat je . mana kami nak expect artis lain adaa .

crowd kat situ mungkin harap untuk tgok 6ixth sense dgn aizat je . masa starting pulak introduce semua yg org belum familiar , sampai pulak part amir yg perform lepas artis artis tak familiar perform . deorg penat tunggu & thats why duduk .

btw , wakilkan deorang . we are sorry :)
jangan kecik hati okay !

jangan putus asa ! good luck for your future :)

Amir Jahari said...

Amni : Kurus sikit meh? Hahaha~ :S

fy amstern : hahaha, Amir tak kecik hati lah, lagipun Amir bukannya Artis. Masa Aizat pun leh duduk sampai Aizat soh korang bangun kan? hehehe~ Its ok lah, thanks for comment~

Amni said...

ilusi? =D

by the way dear.. Doesnt mean yg duduk x support.. Maybe they just tired.. So chill..

Errmm.. Sik berapa setuju baling poster dgn fans.. X bagus baling-baling poster.. Ada cara lain mok berik dgn fans.. Kita baling, sidak baling balit, err.. Ada urg sporting, ada urg sik & anggap ya sik bagus.. Nasib kita la ngajar sidak kedak ya.. Sama-sama kurang sopan.. =D

just my 2cents..

What ever it is, 1437! =)