Tuesday, November 8, 2011

Photoshoot dekat Ken|VirtigoStudio.com

Hello, lama nya tak update, sorry ye tak update, Jangan marah~

Amir join kempen Go Green , ni Facebook diaorang, Support ye..ni Facebook diaorang , lagipun kita dapat memberi sedikit sebanyak sumbangan kita untuk memulihkan bumi kita yang hijau ni, Amir tak lama lagi nak beli basikal, tanak guna motosikal or kereta, tapi kalau jauh kene lah tumpang manager :P hihihi~

And then, bermulalah cerita, Amir ke Vertigo studio dan hendak di photoshootkan, :P
Amir pun lukislah apa yang patut kat cebisan kotak, hahaha, masa tu memang tak tau apa nak tulis, last2, Recycle jugak jadi pilihan, so Amir pun lukis lah sendiri Recycle tu dan bergambarlah dengan cebisan kotak tuh, nak tau hasil dia tak?

nih dia~





Tak lama lagi ada lah gambar ni keluar kat Avon rasanya~ hahaha~ Tu ja untuk harini~ Chow !


3 comments:

Hanamiko Sakura said...

haha..taniah.. setuju2 sangat kalau kita beramai2 naik basikal..

Amir Jahari said...

Jom beli basikal~ hehehe

Hatimi Tahirruddin said...

amir...aku guna gambar ni edit2 sikit utk letak kat dalam blog....

http://www.timizero.my/2013/01/ajl-27-tanpamu-amir-jahari.html

good luck utk AJL...