Wednesday, January 25, 2012

1,2,3,4 , I Love You :D

Tiba2 aku rindu dengan yang jauh di Kuching sana, Family, kawan2, Tunang..

Rasa seperti terbang ke awan yang putih disebalik awan hitam...turun memberi rahmat pada bumi dan hati..menenangkan jiwa yangsering kali pudar..(Tiba2 nak berpuitis, hahahaha~)

Hope u Guys enjoy my Youtube Cover :D

Kalau nak Amir cover lagu kesukaan korang, bagilah request kat komen ye :D

Gudnight..Sweetdream .. .

Monday, January 23, 2012

Mengejar Impian yang pasti!

Sebelum aku melelapkan mata, aku nak ucapkan Thanks kepada orang2 yang support aku dari dulu sampailah sekarang. Harap maaf sebab lama tak update blog ye :D

Sekarang aku sambung balik Diploma in Music kat Aswara, Tahun 1 Sem 2..memang susah sebab banyak dah benda lupa. What's new? Sekarang aku dah sign contract dengan KGE(Kasi Gegar Entertainment) under Aizat secara Official. Sekarang jugak dah nak release single ke-2, "Gelisah". Kalau nak dengar Demo, tengok la video kat bawah ni k :D
Teaser je, bagi feedback kat lagu ni k :D

Soo, tak lame lagi jugak akan buat Video Clip lagu Tanpamu - Single pertama aku. Masih jauh lagi perjalanan, tapi takpe, aku takkan putus asa dan aku akan teruskan berjuang walau apa pun dugaan yang menunggu kat depan. Tu je untuk harini, bye :D
Ni gambar masa sign contract ngan KGE :)