Monday, May 21, 2012

Upcoming Single - Gelisah

Salam, saya Mohamad. Amirullah bin Jahari mengistiharkan, esok raya...( Mesti korang ingat Amir nak istiharkan bile single nak keluar kan? Hehehe :P )

Saya skarang join rancangan Versus kat TV9. Buat projek band dengan Anas & Aizat Amdan, Ruvi, Pito dan Ashrof. Nama band tu Go Gerila, kalau korang pernah tengok, dan suka performance kita, pray for us that we will improve and achive apa yang korang semua nak denga ye :)

About 2nd Single Amir bertajuk Gelisah, habis je rancangan Versus, Amir akan record semula dan kita akan terus release. Amir nak minta maaf atas kelewatan ini kerana disebab rancangan Versus ni, masa kita memang pack sangat dan Alhamdullillah lagu Amir masih lagi lam carta Muzik-Muzik ( Undi Ye :P ) Lagi satu, Amir rasa, lagu Gelisah tu akan berubah sedikit dari asal sebab ilham baru datang dari mimpi keluar :)

Amir nak mintak maaf jugak kepada yang follow baca blog Amir slama ni dah bosan tunggu takde story dari Amir, haaiii~~~ Banyak bende nak kene setelkan :(

Slamat pagi pada orang yang baru je bangun and usha blog ni, korang layan cover terbaru Amir bawah ni ye kalau bosan :P





No comments: