Wednesday, July 4, 2012

Esok start recording Gelisah betul2, yey :)

Esok Amir tidur kat studio KGE, harini tak jadi sebab Mr.Producer(Abe Yaking!) ade meeting ngan family harini, so memang esok la start everything :)

Harini memang takde buat ape2, anyway, slamat menyambut Nifsu Shaa;ban and slamat beramal ye :) Harini, kita semua bukak buku baru! memang dah lama tak buat lagu baru, skang tengah carik balik semua lirik2 lama yang dibut, skali carik, melambak!

Memang kene kerja keras sikit la nak carik ilham ni :P Korang semua Amir nak mintak maaf sebab sebelum ni lama tak update blog sebab dulu bz dengan Versus, main dengan band Go Gerila, umm, Go Gerila pulak rasanya lepas ni akan keluar single and pastu album~

Ni gambar latest yang jadi pilihan untuk profile facebook Amir skang, kalau nak denga lagu2 cover Amir, u can usha kat Youtube, just search Amir Jahari, semua keluar :P

Tu komik kesukaan Amir, karya local Comic Artist, Kaoru :D

No comments: