Tuesday, July 3, 2012

Gelisah - Single kedua belom lagi siap.. :(

Amir skarang lost sikit sebab dah buat line up band untuk main dengan Amir di setiap show, disebabkan oleh   line up baru, Amir jadi lost sebab recording buat versi lain, tapi live show versi lain, jadi tak tau mane satu nak buat, skarang dah buat keputusan nak buat recording dulu. Live show, nanti baru fikir. 

Alhamdulillah dah buat keputusan dan single ke-2 bakal keluar tak lama lagi..Amir pun rasa bersalah kepada pendengar sebab blom release2kan lagi single ke-2 tu. Ni dah ada perancangan, mulai malam ni, nak dudok kat studio KGE, nak bincang ngan Anas dan teruskan dengan Gelisah versi yang lama..Manusia berubah dari masa ke semasa kan.

Harini tetiba je terfikir tentang bisnes. Terasa nak jadi pelukis komik sebab Amir minat sangat dengan dunia komik. Kalau Amir dah pandai melukis nanti, Amir nak share semua cerita Amir kat korang luar sana camne bermulanya kehidupan Amir sebagai pemuzik. Amir tengah nak merancang lagi, dan belajar melukis sendiri mulai harini, sambil2 melukis, Amir tau prioriti skarang is kerjaya Amir, so, memang kene buat prioriti dulu lah.

Amir akan sambung blajar jugak dalam bidang muzik tak lama lagi, harap2 masa tu , career Amir dah stabil, and one more thing, Hujung tahun ni Amir akan keluar dengan Album Amir sendiri, nanti korang dengar ye :P

Ni video yang dibuat bulan lepas, cover lagu dari butterfinger, mati hidup kembali, layan~ :D

   

2 comments:

Cik Yana said...

ASSALAMUALAIKUM...
AMIR JAHARI...

tak sabar nak beli album kedua amir...
kita orang dekat luar sini sentiasa akan menyokong amir...
bila agak nak sambung belajar...
harap amir akan berjaya di dunia dan akhirat...

Caiyok Caiyok Caiyok A M I R
GOOD LUCK

Cik Yana :)

Amir Jahari said...

Wa'alaikum mussalam :)

Sabar sikit je lagi ye :)
thanks for ur support :D
agaknya sambung study lepas Aidilfitri rasanya ~
Amin~ Cik Yana jugak ya :)

:D