Friday, July 6, 2012

Keseronokan masa bernyanyi memang best!

Salam satu Malaysia, tadi Amir ke Birthday Party Sans Fransisco coffee kat "White Box" solaris, berduet dengan kak Atilia, masa nak perform, tetiba je pandai sumbang, terus hilang mood nak nyanyi tadi, pastu habis je Loqman nyanyi tadi, Terus takleh nak tahan dari nak nyanyi.

Orang semua tinggal sikit je tadi, terus ke atas stage, ambik guitar and nyanyi, hehehehe :P Nyanyi lagu Blackbird and Tanpamu. Lepas nyanyi tadi terus lega, tak tau kenapa, tapi boleh dikatakan maybe lame dah takde show kot...kan? Humm...rindu zaman busking dulu, kene slalu praktis nyanyi ni..lagipun, semenjak dua menjak ni, memang fokus on buat lagu and arrange lagu lame..kerja kan..nak buat camne~

 Harini nak ke Kuala Kangsar, ada urusan. Nanti Amir tunjuk gambar Amir kat Perak ye :P

Kat bawah ni gambar kita semua berkumpul kat solaris tadi :P Jumpa esok hari ye :D


7 comments:

Cikgu Fikri said...

pergh..
best giler g party..
terbaek ar..
ada ATilia plak tu...
:)

Faizul Osman said...

birthday perty... bestnye nyanyi2..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

Amir Jahari said...

hihihihi :P

babycomel said...

comel la Atilia tu ;) eh, dtg Perak syok tu huhu

Amir Jahari said...

hehehe :P kan2 :)

Farahin Ayu said...

hye! nk request.. tlg buat cover utk lagu ni boleh x? http://www.youtube.com/watch?v=1jBctq0uoU8 .....klau boleh la :)

>>www.farahinayu.blogspot.com

btw, cover lagu Kimi to Iu Hana tu best!

Amir Jahari said...

Farahin Ayu, thanks for comment, inshaAllah kalau ada masa, Amir cover lagu tu yek :D