Friday, July 13, 2012

Mimpi yang pelik

Salam, morning bloggers!

Fuhh, semalam perform kat ampang hilir, ade event KGE Birthday Party, Amir, Aizat, Go Gerila dan Tonawarna. Best gak a party tu. UPS! terlupa lak nak cerita pasal mimpi sebenarnya~ Hehehe :P

Dah lama Amir tak mimpi masa tidur, slalunya tidur memang kosong je mimpi, tapi semalam, Amir mimpi bende yang pelik sangat2, mimpi main kejar2! Slalunya main kejar2 kat tempat yang terhad je kan, ni memang pelik, main kejar2 sampai jauh gile, macam dari thailand sampai hongkong pulak dah~ Amir kene kejar oleh seorang yang tidak dikenali, pastu Amir lalu dekat tempat yang biasa Amir pergi, tapi walaupun macam slalu pergi ke tempat tu, Amir tak boleh agak pun kat mana, Amir berlari dari malam, sampai ke siang, sampai ke malam balik.

Yang paling bestnye, Amir terserempak dengan dua ekor anjing, sekor macam garang, sekor lagi macam lembut, dan anjing tu macam dah kene cukur je bulu dia. Nasib baik time tu ada kayu, anjing tu dah nak serang dah, amir ambik kayu tu dan pukul sikit je kepala anjing tu , buat dia takut, then lepasla dari anjing.

Amir lari lagi sampai jumpa abang angkat Amir dan bersalam-salaman ngan diaorang, tapi lepastu, (This is the best part) Amir jumpa beruang yang bergerak, tapi rupa dia setengah bear yang betul, setengah lagi macam teddy bear pun ade gak, ramai giler kejar Amir. Amir terus lagi lari tanpa toleh ke belakang,

Ending mimpi tu memang pelik. Semua yang main kejar2 tu berkumpul kat satu tenpat yang macam ada banggunan tinggi berkhemah kat situ. (Apahal lak kan?) Kite berkhemah kat situ dan Amir dapat rasakan yang Amir betul2 ade dalam mimpi tu, memang bestkan bile dapat mimpi~ Hehehehe :P

Tapi kadang2 bagus jugak takde mimpi, tapi kalau ade mimpi tu, best la pulak kan! hahahaha :D

Okay , Amir nak makan dah, hope u guys have a great saturday and bubye :D

* Thanks baca cerita yang mengarut ni :P *

1 comment:

Cikgu Fikri said...

heheheh...
ok lah,
lepas ni aku xnk terharu lg lah..
huhhuhuhu...
wah, bagus2, rajinkan berblogging..
:)