Friday, July 13, 2012

Nak melayan emo sat~

Hallo semua, salam :) . Memang susah nak update hari2 kan -_-" , fuhh, takpe, pasni cuba lagi Update hari2! Banyak je benda yang jadi, tapi tak sempat nak share sebab penat, 3 hari lepas Amir start main basketball balik pagi2, harini je Amir tak main sebab malam ni ade KGE punye birthday party :D Amir, Aizat and Go Gerila perform, so harini kene cukupkan rest betul2 kan~

Hahahaha, bangun je dari tidur tadi trus bukak youtube, sebab Amir mimpi sesuatu kejadian yang sama seperti video clip di bawah ni, cuma ceritanya lain sikit je, huhuhu :') Melayan emo jap. Dari tadi dok ulang lagu ni~ Korang pernah tak rasa korang nak ubah diri korang, tapi korang dah 4 tahun cuba, tak menjadi..and sampai sekarang masih mencuba..inilah ujian dia kan~

Ohh, btw, Amir baru siapkan lagu baru lagi semalam, hehehe, ini untuk koleksi album yang selanjutnya lah :D Amir sekarang tengah kumpul dan cipta seberapa banyak lagu untuk album seterusnya sebab, nak rehat jap kot, kalau dah banyak lagu terkumpul, dah cukup, Amir nak restkan otak kat tepi pantai, santai2~ Fuhhh ~ layan. Harap malam ni dapat perform dengan baik :D

"I'm a storyteller through music"

Ni video yang Amir cakapkan tadi, hayati betul2 and have fun ya :D

No comments: