Saturday, July 21, 2012

Ramadhan dah datang! Akhirnya :)

Salam kepada semua yang membaca blog ini :D Thanks sebab masih gak follow walaupun Amir ni tak slalu sangat update..huhhuhu~

Ramadhan menjelma..maksudnya, bagi umat islam seluruh dunia, dan yang ingin nak berpuasa walaupun berbeza agama, selamat berpuasa ya! Bulan penuh kemuliaan, bulan ni memang menarik~ Terutamanya bulan ramadhan tahun ni :) Apa yang menariknya? umm, biarlah rahsia :) Biar Amir bagi hint sikit, bagi yang faham, tahniah.

Berlalu masa, kian pudar
menanti tiba, sang putera,
tanah melayu, alam menjelma,
pesanan terakhir, hampir tiba

Hehehe, faham tak? :P

Kalau bulan puasa, apa aktiviti korang semua ek? Share la kat sini..hehehe. Kalau Amir, nonton film :P hahaha, semalam baru habis nonton film Laskar Pelangi, best sangat2! huhuhuhu :P harini pulak nak tengok cerita Pupus, nak layan skali tak? jom, Amir bagi link ni, kita tengok sama2 :P

Selamat berpuasa semua :) Nanti Amir update lagi, ni movie nya, enjoy :D



1 comment:

ღ ∂aƒι|иa ☺ said...

dah tengok cite ni ! best :D