Sunday, July 15, 2012

Siapkan arrangement untuk album terus!

Slamat pagi :D skarang dah ada tugasan baru, semua lagu Amir yang lama, Amir nak letak dalam album untuk album sulung Amir :D Contoh lagu dalam album pertama Amir ni ialah Tanpamu, Gelisah, Penghibur Jalanan, Masa Lalu. Stakat ini  lagu ni yang confirm :D

Start skarang, Amir kene buat arrangement semua lagu Amir. Sampai bulan puasa nanti, then seminggu sebelum raya, balik kuching! Yey~ hahahaha Tapi lepas seminggu raya, balik ke KL balik~ huhuhuhu :( Takpe, siapkan kerja dulu, baru boleh berehat, lagipun ini memang apa yang Amir minat sejak dulu lagi kan :D

Skarang dah kembali start main basketball balik, dah 3 tahun tinggalkan basketball sampai gemok gini, skarang, nak start main balik, nak kekalkan kesihatan badan. Semalam Amir start main basketball, dapat shoot 50 kali je, kalau dulu, 500 shoot sehari, skarang 50 dah semput, nampak sangat dah takde stamina. Kalau nak join, jom! Bukit Damansara ada gelanggang. Setiap pagi main kecuali hujan, kalau hujan , exercise dalam rumah la jawab nya :D hahahaha.

Sampai sini je harini, anyway, good morning everyone! slamat sembahyang subuh, dan dimurahkan rezeki ya semua, Amin :D


No comments: