Sunday, November 3, 2013

Wedding song

Selalunya, bila wedding, lagu apa yang dimainkan? Sebab setiap kali wedding, mesti pilihan lagu aku sikit je, bagilah idea lagu2 romantik kat aku kay :)

Happy bila jiwa aku bersatu dengan muzik. Tapi semenjak duamenjak ni, aku kurang expresskan diri aku ni. Maybe makin gemuk kot, hahaha. Yelah, rasanya perlu kuruskan sikit untuk stamina kan? Takpe, mulai esok rasa nak bersukan. Harap dapat kekal sampai berat aku 64. Skarang berat badan aku 80. Sebenarnya dulu lagi berat, dulu aku 84, tapi takde double chin. Skarang dah 80, ada double chin. Pelik2. Tak kesah la, apa2 pun aku tetap nak buang sgala lemak ni, tak la semua, sikit je, nanti kering sangat pun susahh~ hahahaha. Aku akan berusaha!! Hahaha, geli lak aku tulis , pastu baca balik. Aite, masa untuk ulangkaji lagu2 for wedding! 
Nilah lagu2 yang aku dah listkan. Kalau ada idea, berilah sikit ye :) salam.

Friday, November 1, 2013

Banyak tugasan! Alhamdulillah :)

Banyaknya tugasan nak disiapkan, walaupun camtu, aku happy sebab tak la bosan takda buat apa2 kan? Hehhe. Sekian lame jugak tak update blog.

Album penghibur jalanan dah siap, dah ada kat pasaran, kat kedai berhampiran dengan harga anggaran rm 26.00. Kalau nak dengar lagu selain Tanpamu, Penghibur Jalanan dan Gelisah, belilah album kay, support local music, cinta local music :D

Aku baru siapkan satu lagu untuk student Akademi Fantasia. Hasil nukilan aku, diproduce oleh AGCoCo! inshaAllah akan dimainkan di final Akademi Fantasia 2013 nanti..nama lagu tu, "Sepasang Sayap". Kalau ada denga nama tu, Amir la punya tu, hehehehehe :)

Aite, nak terus melayan laptop jap then sambung buat kerja :) nanti update lagi. salam :)