Friday, November 1, 2013

Banyak tugasan! Alhamdulillah :)

Banyaknya tugasan nak disiapkan, walaupun camtu, aku happy sebab tak la bosan takda buat apa2 kan? Hehhe. Sekian lame jugak tak update blog.

Album penghibur jalanan dah siap, dah ada kat pasaran, kat kedai berhampiran dengan harga anggaran rm 26.00. Kalau nak dengar lagu selain Tanpamu, Penghibur Jalanan dan Gelisah, belilah album kay, support local music, cinta local music :D

Aku baru siapkan satu lagu untuk student Akademi Fantasia. Hasil nukilan aku, diproduce oleh AGCoCo! inshaAllah akan dimainkan di final Akademi Fantasia 2013 nanti..nama lagu tu, "Sepasang Sayap". Kalau ada denga nama tu, Amir la punya tu, hehehehehe :)

Aite, nak terus melayan laptop jap then sambung buat kerja :) nanti update lagi. salam :)

No comments: